Om Cyberord

Välkomna till Cyberord, som är före detta Newsmill-skribenten Magnus Johanssons blogg. Från december 2008 till augusti 2011 var jag som ”läsarskribent” aktiv på den kända svenska nyhetssidan Newsmill med en rad artiklar om främst Barack Obama men även med blogginlägg och många kommentarer om politisk, juridisk, journalistisk, moralisk och intellektuell korruption; religion, drogfrågor och till och med idrott. I slutet av augusti 2011 raderades emellertid mitt användarkonto på Newsmill sedan jag skrivit några mycket kritiska saker om redaktör PM Nilsson. I det läget var det dags att till slut skaffa mig en egen blogg.

Tror du på allt som sägs i massmedia? Tror du journalisterna utelämnar något av värde? Tror du journalister ställer de frågor som verkligen behöver svar? Svarar du i ordningsföljd nej, ja och nej på dessa frågor kan du kanske tycka att min blogg är värd att läsa.

Vettiga, tänkvärda eller roliga kommentarer med ett anständigt och hyfsat språk är mycket välkomna; de får gärna vara i form av frågor så att en förhoppningsvis givande diskussion kan uppstå. En äkta, egen och aktuell e-postadress samt ett användarnamn måste uppges vid kommentering.

Annonser

10 thoughts on “Om Cyberord

  1. Har aldrig varit på din blogg förut. Såg det nu i SR. Brukar inte vara på Newsmill heller eftersom jag anser att den är lika skenhelig och korrupt som alla andra.

  2. Hej vill bara skriva till dig om att det är jag som tidigare skrivit under nicket mnilsson99 på svtdebatt men numera är jag avstängd för gott du skrev i ett inlägg att ”

    SVT Debatt har ju inte ens specificerat vad det är som kommer att skärpas; reglerna eller tillämpningen.
    ” ja tydligen tillämpningen då jag har funnits där ett år men inte blivit avstängd förräns nu.

  3. Vem äger Cyberord och hur fungerar det? Är det ett öppet forum? Kan man anmäla intresse av en egen hemsida? Jag hittar rubriken ”Om Cyberord” men ingen egentlig upplysning om vad Cyberord och hur den är organiserad.

    • Cyberord är min egen medborgarjournalistiska blogg. Här skriver jag artiklar i olika ämnen, ofta med anknytning till samhällskorruption i någon form. Du kan själv skapa en egen blogg eller hemsida hos WordPress. Gör det och meddela mig din internetadress så ska jag besöka den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s