Facebook raderar och blockerar ännu en gång

Judekontrollerade Facebook har idag åter raderat en av mina kommentarer och blockerat mig från att använda mitt konto där i sju dagar.

Judarna som styr Facebook tål inte sanningen om sig själva; det har judar aldrig gjort. Jesus var en av de tidigaste att berätta sanningen om dem, och han sade den även direkt till dem själva. På honom blev de så arga att de ropade ”Korsfäst honom!” till Pontius Pilatus, och sedan gjordes det! Jag har hittills kommit lindrigare undan. Efter korsfästelsen av Jesus blev han deras främsta hatobjekt, fruktansvärt förtalad och hatad i judarnas viktigaste skrift Talmud; det räckte alltså inte med att de fick honom plågad till döds. De har sedan genom årtusendena närt ett enormt hat mot honom, hans lära och hans efterföljare. Nu har alltså judarna anklagat mig för ”hatisk kommentar” på Facebook bara för att jag konstaterade att judar kontrollerar massmedierna och att Jesus kallade judarna för djävulens barn – två enkelt kontrollerbara fakta. För judar är sanningen om dem själva ett uttryck för hat. Bara djävulens barn resonerar så.

Annonser

3 thoughts on “Facebook raderar och blockerar ännu en gång

    • Tack för kommentar! Facebook, Twitter, YouTube och liknande sociala medier är helt kontrollerade av judarna; jag har varit avstängd från alla tre i kortare och längre perioder. Jag hade faktiskt lite kontakt med Bechir Rabani på Facebook; han var en mycket trevlig, orädd och skärpt person, precis en sådan som judar hatar eftersom sådana personer gör att de själva framstår som ännu otrevligare, fegare och trubbigare än annars. Du verkar övertygad om att juden Aschberg mördade Rabani. Jag tror du har rätt. På vilket eller vilka sätt blev du fysiskt varnad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s