Stockholmare för ett suveränt Sverige raderar kommentar

Sammanslutningen Stockholmare för ett suveränt Sverige har den senaste tiden gjort sig känd som en av arrangörerna av protesterna på Mynttorget i Stockholm mot den demografiska förändringen av Sverige och den korruption som har följt med den.

Stockholmare för ett suveränt Sverige kom på kant med andra nationella personer och organisationer när man lät Nordiska motståndsrörelsens Pär Sjögren tala vid protesten på Mynttorget den 3 februari. Flera andra talare, bland andra Mikael Willgert och Jan Tullberg, som skulle medverka, lämnade då återbud därför att de tog avstånd från det nynazistiska NMR. Detta upprörde Stockholmare för ett suveränt Sverige som menade att det var viktigt att alla som utsatts för yttrandefrihetsbegränsningar och repressioner ska få komma till tals, oavsett deras åsikter, och de var mycket kritiska mot det avståndstagande som hade resulterat i inställd medverkan av flera talare vid protestmötet.

Nu har det dock, intressant nog, visat sig att Stockholmare för ett suveränt Sverige trots allt inte är så intresserade av yttrandefrihet som man kan ledas att tro. Igår skrev jag en kommentar under deras bloggartikel på http://svenskt.bloggo.nu/Avstandstagandets-era-ar-over-Sluta-ga-maktens-arenden som publicerades som förväntat men idag är borta. Kommentaren sade att ett avståndstagande i sig inte är något problem, men att det blir ett problem om det baseras på en lögn, och att det i detta fall med protesten den 3 februari handlade om att den stora lögnen Förintelsen spelade en mycket stor roll i återbuden från flera talare. Detta var tydligen mer än vad Stockholmare för ett suveränt Sverige kunde tillåta sägas i kommentar på deras blogg.

Annonser

4 thoughts on “Stockholmare för ett suveränt Sverige raderar kommentar

   • Att vita européer skulle komma från dom 12 Israelitiska stammarna, aldrig tänkt på det eller hört talats om det, förrens nyligen.

    Gustaf mannerheim, sades ha uttryckt ibland när han tog upp sina trupper på fältet, skulle han uppmana dem enligt följande-
    “Sons of Issachar, stand and die, but let only scorched earth fall into the hands of the antichrists”.

    Mvh Fredrik 🙂

   • OK! Jo, jag har hört det tidigare, fast kanske inte alla tolv stammarna, utan istället de nordliga stammarna (Issachar en av dem), det historiska Israels folk, och att assyriernas deportering av dessa efter erövringen innebar att de kom till Europa. Det är en spännande tanke men framstår inte historiskt korrekt. Den berättelsen är väl sedan grunden för uppfattningen att Jesus levde i bland annat England under de många år det inte finns någon dokumentation av hans förehavanden i Palestina; det sistnämnda kommer till uttryck i den engelska hymnen Jerusalem av Hubert Parry och William Blake.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s