Facebook raderar och blockerar

Den judiskt kontrollerade organisationen Facebook raderade en av mina kommentarer och blockerade mig ånyo några dagar det gångna veckoslutet. Jag skrev på Alternativ för Sveriges Facebook-sida en sanningsenlig kommentar om judarna, en kommentar som jag dessutom lät Facebook skicka till AfS.

Möjligen var denna senare omständighet det som ledde till Facebooks åtgärd mot mig. Om jag inte hade klickat på ”Skicka meddelande” kanske jag hade undgått raderingen och blockeringen då min kommentar kanske inte hade uppmärksammats. Detta stärker mina misstankar mot AfS som varande totalt kontrollerat av judarna. Här nedan  följer skärmbilder som bekräftar det inträffade. Noteras bör att Facebooks regel talar om att peka ”ut individer på grund av rastillhörighet”. Jag pekade aldrig ut några individer; jag talade om judarna som grupp. Raderingen och blockeringen hade därför inget stöd i hänvisad regel.

Annonser

47 thoughts on “Facebook raderar och blockerar

 1. Skulle du inte kunna sammanställa en lista över censurivrande Internetsidor och alternativbloggare? Jag har själv råkat ut för metoden att tysta det fria ordet och det är speciellt oroväckande när bloggare som kritiserar MSM för inskränkningar i yttrandefriheten kör med samma metod.

  • Är det Newsvoice du avser som tystar det fria ordet? Redaktör Torbjörn Sassersson verkar vara kontrollerad av judarna. Jag såg att du har varit aktiv där i en diskussion med många personangrepp. Någon trodde du var muslim. Är du det?

   • Bland andra NV, ja. Och även jag har dragit slutsatsen att NV är kontrollerad opposition, milt uttryckt.

    Vad jag är saknar betydelse. Punkt!

   • Jag skrev nyss till Torbjörn Sassersson och frågade om Newsvoice är kontrollerad opposition; vore intressant om han svarar.

    Om du är muslim tillhör du en avskyvärd religion på ungefär samma nivå som judendomen, eller som Bobby Fischer en gång lite försiktigare sade i en intervju: ”I don’t dig Islam at all.”

   • Jag ska själv skriva till Torbjörn när tid ges. Eller kanske ‘om’, någonstans… 🙂

    Om du kallar islam avskyvärd så vet du tyvärr lika lite som de skribenter som NV marknadsför. Kristendom och islam är medicin mot judendomen. Därför jobbar judar så hårt med att svartmåla de båda. Synd att du tror på propagandan, annars hade vi ju kunnat utbyta tankar och åsikter mer smärtfritt.

   • Ja, skriv till Torbjörn du också. Har du en egen blogg eller hemsida så skriv om Newsvoice; jag kommer nog att kommentera där i så fall.

    Nej, det är tvärtom när man vet tillräckligt om islam som man kan konstatera att det är en avskyvärd religion; samma förhållande gäller judendomen. Judarna jobbar bara emot islam i Mellanöstern; i resten av världen används islam som en hjälp i den judiska bekämpningen av kristendomen.

   • Jag skriver nog på FB. Finns du där?

    Jag är trött på att diskutera med personer som gått på myten om islams ondska. Att judar, på ytan tycks stötta islam är bara ett spel för galleriet, som de, som minoritet, förstås tjänar på. Har du inte fattat det så beror det på att du inte kan tillräckligt mycket om judendomen.

   • Jag har kvar mitt Facebook-konto.

    Jag ser att du redan är på väg att börja använda personangrepp, Lasse. Det är ingen myt att islam är en vansinnig religion. Har du inte läst Koranen och haditerna?

   • Då kan du söka upp mig där.

    Jag har INTE använt mig av personangrepp och kommer inte heller att göra det då det inte är min melodi. Jag är bara trött på folk som låtit sig lurats av (den många gånger judiska) propagandan mot islam och svarar ibland med samma mynt till de som inte vill ta till sig fakta. När man bevisar detta faktum stängs tråden:

    https://newsvoice.se/2018/03/06/sverige-2030-sharia-globe-mosque/

    Men det var väl ändå inte islam vi skulle diskutera?

   • OK, jag söker på Lasse Anckarman.

    Jag såg flera citat av dig som andra kommentatorer gav som var tydliga personangrepp. Var de förfalskningar?

    Du får gärna vara trött på folk som låtit sig luras av den judiska propagandan mot islam men jag är inte en av dem. Jag upprepar min fråga: Har du inte läst Koranen och haditerna? Hur konstigt det än kan tyckas är det väldigt många muslimer som inte har gjort det, och jag misstänker att du är en av dem.

    Jag diskuterar vilka stora lögner som helst, även islam.

   • Jag skrev att jag gav igen med samma mynt. Är det konstigt, tycker du?

    Jo, jag har läst både det ena och det andra och vet vad som är sanningen och vad som är lögn. Och efter att ha blivit min fakta blivit mer eller mindre censurerad i tråden ovan så är jag trött även på folk som förstått det ena men inte det andra. Fakta kan du läsa här (eller läsa i tråden ovan eller andra jag deltagit i):

    http://archive.is/ug45q

   • Om du ger igen med samma mynt innebär det ju i detta fall att du ägnar dig åt personangrepp. Att någon som säger sig inte ha uttalat personangrepp och som inte har dem som sin melodi ändå hemfaller åt dem är mycket konstigt.

    ”Det ena och det andra”, är det Koranen och haditerna?

   • Om du inte förstår vad jag menar med mina ord så vet jag inte hur jag ska få dig att förstå.

    Det ena är judendomen och det andra är islam. Här är min sista post på NV som aldrig fick se dagens ljus:

   • Men nu är väl ämnet inte islam utan FB och censur, där jag försökte bidra med mina upplevelser för ett utbyte av information. Men du börjar ganska omgående raljera om min person, om jag är muslim, vilket tycks mig ytterst märkligt. Än mer märkligt är det att du var tvungen att riktigt framhärda att ”Om du är muslim tillhör du en avskyvärd religion”. Varför det i en tråd där ingen mer än du började dra in islam? Så snälla, anklaga inte mig för personangrep när du själv faktiskt ligger närmast.

    Om hadither kan sägas att de måste ha stöd i koranen för att betraktas som autentiska. En hoper hadither som inte anses vara autentiska florerar i de kretsar som hjälper JWO att fortsätta med hetsen mot islam.

    http://www.moroccoworldnews.com/2013/11/111456/hungary-far-right-party-leader-says-islam-is-the-last-hope-of-humanity/

    Men mitt intresse är inte (ytterligare) en debatt om islam utan censuren alternativbloggare sysslar med.

   • Nej, jag varken raljerar eller angriper din person. Att muslimer tillhör en avskyvärd religion är uppenbart för alla som har studerat Koranen och haditerna. Muslimer är tillåtna att ljuga om det gynnar Allah. Bedrägeriet och lögnen är en grund inom islam på samma sätt som det är i judendomen.

    Jag kollade din Facebook-sida för en liten stund sedan men där syntes inget om Newsvoice.

   • Du verkar väldigt sugen på en debatt om islam? 🙂 ALLA människor ljuger om och när det gynnar dom. Det finns inget som uppmanar till lögn i koranen, tvärtom. Dessutom är begreppen/termerna samt nyttjandet helt olika inom islam och judaismen. Kristendom och islam är släkt, typ syster och bror. Motsatser och medicin till judendom.

    Jag skrev att jag ska skriva, jag är blockad nu. Dessutom måste du vara vän med mig för att se allt.

   • Hur vet du att alla människor ljuger när det gynnar dem? Det låter som en projektion på andra av ditt eget beteende. Du ljög ju om att du inte hade använt personangrepp. Koranen 16:106 ger tillåtelse att ljuga om sin tro, att säga att man inte är muslim trots att man är det. I Koranen 3:54 står att Allah är den bästa bedragaren.

    Kristendom, judendom och islam har delvis gemensamt ursprung men judendom och islam har mycket mer gemensamt med varandra än vad kristendomen har gemensamt med någon av dem.

    Du behöver göra ditt Facebook-inlägg om Newsvoice offentligt om jag ska kommentera det.

   • Jag svarar på ditt påstående:

    ”Jag ser att du redan är på väg att börja använda personangrepp, Lasse.”

    med:

    ”Jag har INTE använt mig av personangrepp och kommer inte heller att göra det då det inte är min melodi.”

    Jag antog att du menade i den här tråden och svarade därefter, så jag har inte ljugit. Dessutom använde/r jag personangrepp först när jag blev/blivit angripen. Så jag ljög inte om det heller. Skulle inte du bli arg om en motdebattör postade saker om dig som tredje person skrivit, där ingen vet vad som är sant eller falskt? Skulle du inte bli ännu argare om redaktören också släpper igenom skitprat från tredje person? Du har ju själv råkat ut för tekniken så jag förstår inte varför du fokuserar så mycket på person. Är det inte bättre att hålla sig till sakfrågan?

    Ja, under tvång eller andrasaker i livräddande syfte får man ljuga, precis som du skulle ha gjort i samma läge om du trodde det skulle rädda dig ur knipa. Människor ljuger av de mest konstiga anledningar och du har säkert haft vänner som ljugit för dig. Anklagade du dom för att vara muslimer?

    Så här lyder 3:54:

    Och de [som inte ville tro] smidde onda planer [mot Jesus], men [även] Gud smed planer – ingen smider bättre planer än Gud.

    Antingen ljuger du rakt av eller också så skriver du mot bättre vetande.

    I begynnelsen var kristendomen mer lik judendomen, men förändrades när Jesus tog ton. Islam och kristendom är släkt, som syster och bror. Bevisligen så har kristna och muslimer kunnat leva fredligt sida vid sida sedan ursprungen, vilket inte är fallet med judaismen.

    Jag har som sagt inte skrivit något om NV ännu av det skäl jag angav här ovan. Du kan söka min vänskap där så kan du se allt jag skrivit. Dessutom tror jag du behöver lära dig ett och annat, speciellt om islam och sannolikt också om judendom och hur de arbetar.

 2. Lasse: ”Jag antog att du menade i den här tråden och svarade därefter, så jag har inte ljugit.”

  Då skulle du väl ha skrivit ”i den här tråden” i ditt svar, eller hur?

  Lasse: ”Dessutom använde/r jag personangrepp först när jag blev/blivit angripen.”

  Då sänker du dig till angriparnas nivå. Det är muslimsk moral.

  Lasse: ”Skulle du inte bli ännu argare om redaktören också släpper igenom skitprat från tredje person?”

  Jo visst, men jag bemöter skitprat sakligt.

  Lasse: ”Är det inte bättre att hålla sig till sakfrågan?”

  Jo visst, och det är det jag gör.

  Lasse: ”Ja, under tvång eller andrasaker i livräddande syfte får man ljuga, precis som du skulle ha gjort i samma läge om du trodde det skulle rädda dig ur knipa.”

  Vad vet du om hur jag hade agerat? Du tar för givet att alla resonerar och handlar som du eller en muslim. Gör inte det.

  Lasse: ”Anklagade du dom för att vara muslimer?”

  Hur tänker du här? Varför skulle jag göra det? Tror du att jag tror att envar som ljuger är muslim?

  Varifrån har du hämtat ditt citat av Koranen 3:54? Så här lyder det i Pickthal: ”And they (the disbelievers) schemed, and Allah schemed (against them): and Allah is the best of schemers.” Jesus nämns inte alls.

  Lasse: ”Antingen ljuger du rakt av eller också så skriver du mot bättre vetande.”

  Nej, det är ditt citat som är felaktigt.

  Lasse: ”Islam och kristendom är släkt, som syster och bror.”

  Nej, det handlar om att Muhammed ville åka snålskjuts på redan etablerade religioner, men han förvränger saker så att det passar honom; han var verkligen en falsk profet.

  Lasse: ”Bevisligen så har kristna och muslimer kunnat leva fredligt sida vid sida sedan ursprungen, vilket inte är fallet med judaismen.”

  Nej, muslimer har förföljt även kristna. I de fall där fredlig samexistens har varit möjlig har det berott på att muslimerna bara varit muslimer till namnet.

  • Lasse: ”Jag antog att du menade i den här tråden och svarade därefter, så jag har inte ljugit.”
   Då skulle du väl ha skrivit ”i den här tråden” i ditt svar, eller hur?
   Nej! Jag antog att vi talade om den tråd vi skriver i.

   Lasse: ”Dessutom använde/r jag personangrepp först när jag blev/blivit angripen.”
   Då sänker du dig till angriparnas nivå. Det är muslimsk moral.
   Jag bestämmer själv hur och i vilken ton jag skriver. Står det i koranen?

   Lasse: ”Skulle du inte bli ännu argare om redaktören också släpper igenom skitprat från tredje person?”
   Jo visst, men jag bemöter skitprat sakligt.
   I den här tråden har lejonparten av dina kommentarer handlat om min person och/eller debatteknik. Ja, precis som nu.

   Lasse: ”Är det inte bättre att hålla sig till sakfrågan?”
   Jo visst, och det är det jag gör.
   Så min person och debatteknik är sakfrågan? Då ska jag överväga att dra mig ur ty min intention står skriven i min första kommentar och den är inte att diskutera islam.

   Lasse: ”Ja, under tvång eller andra saker i livräddande syfte får man ljuga, precis som du skulle ha gjort i samma läge om du trodde det skulle rädda dig ur knipa.”
   Vad vet du om hur jag hade agerat? Du tar för givet att alla resonerar och handlar som du eller en muslim. Gör inte det.
   ’Du’ är bara en figurant här. Jag kunde lika gärna skrivit ’jag’, eller Nisse Hult eller vilken fiktiv person som helst.

   Lasse: ”Anklagade du dom för att vara muslimer?”
   Hur tänker du här? Varför skulle jag göra det? Tror du att jag tror att envar som ljuger är muslim?
   En sak är säker du hatar islam och du gör det på helt felaktiga grunder.

   Varifrån har du hämtat ditt citat av Koranen 3:54? Så här lyder det i Pickthal: ”And they (the disbelievers) schemed, and Allah schemed (against them): and Allah is the best of schemers.” Jesus nämns inte alls.

   Från Bernströms svenska översättning. Du är väl svensk? Bara det att din översättning inte nämner Jesus tyder på att översättaren inte är kunnig.

   Lasse: ”Antingen ljuger du rakt av eller också så skriver du mot bättre vetande.”
   Nej, det är ditt citat som är felaktigt.
   Engelskans ’scheme’ kan betyda fler saker (det är därför de använder termen, för att terminologiskt ge den ett felaktigt budskap), emedan ’devise’ är mera är mera nära betydelsen ’planera’. Så du får nog ge dig på den här punkten. Se här:

   Then the children of Israel began to plot (against Jesus) and God also devised His secret plan, and God is the best of devisers.

   Förklaring här:

   The word (mutawaffi) in the Arabic text is from (tawaffa) which literally means ”to take and to receive” and ”to seize the soul” is not its lexical but metaphorical meaning. Here it means ”to recall from mission.” God recalled Jesus because the Israelites had rejected him in spite of the clear Signs he had brought. They had been disobeying God for centuries and, in spite of many a warning and admonition served to them, their national character was rapidly deteriorating. They had killed several Prophets, one after the other, and had grown so audacious as to demand the blood of any good man who ventured to invite them to the Right Way. In order to give them the last chance for turning to the Truth, God appointed among them two great Prophets, Jesus and John (God’s peace be upon them), at one and the same time. These Prophets came with such clear signs of their appointment from God that only such people dared reject them as were utterly perverted and prejudiced against the Truth and were averse to following the Right Way. Nevertheless the Israelites lost their last chance also as they not only rejected their invitation but also had the head of a great Prophet like John cut off openly at the request of a dancing girl. ‘And their Pharisees and Jurists conspired and sought to get Jesus punished with the death sentence by the Roman Government. Thus they had proved themselves to be so obdurate that it was useless to give the Israelites any further chance. So God recalled His Prophet Jesus and inflicted on them a life of disgrace up to the Day of Resurrection.

   Läs gärna resten: http://www.islamicity.org/6405/jesus-in-the-quran/

   Det bevisar också att kristendomens Gud är densamma som islams.

   Lasse: ”Islam och kristendom är släkt, som syster och bror.”
   Nej, det handlar om att Muhammed ville åka snålskjuts på redan etablerade religioner, men han förvränger saker så att det passar honom; han var verkligen en falsk profet.
   Hahaha! Ursäkta, men jag måste skratta åt din naiva bild. Var har du fått det ifrån?

   Lasse: ”Bevisligen så har kristna och muslimer kunnat leva fredligt sida vid sida sedan ursprungen, vilket inte är fallet med judaismen.”
   Nej, muslimer har förföljt även kristna. I de fall där fredlig samexistens har varit möjlig har det berott på att muslimerna bara varit muslimer till namnet.
   Hahaha igen! Jag är ledsen men du har helt fel i sak. Wahhabiter däremot förföljer kristna. Känner du till wahhabismen?

   Du är alltså inte intresserad av din egen trådstart och vill inte utbyta information om alternativbloggare som censurerar? Du vill hellre visa mig och dina läsare att du missförstått islam?

   • Givetvis bestämmer du själv hur du skriver men när du säger att du inte använder personangrepp är ju det en lögn eftersom du ju faktiskt använder dem när du finner passande, som i polemiken på Newsvoice.

    Jag kritiserar islam och det du säger och gör, inte din person.

    Lasse: ”’Du’ är bara en figurant här. Jag kunde lika gärna skrivit ’jag’, eller Nisse Hult eller vilken fiktiv person som helst.”

    ”Du” och ”jag” har helt olika betydelser. Jag trodde du visste det.

    Lasse: ”En sak är säker du hatar islam och du gör det på helt felaktiga grunder.”

    Nej, jag finner islam avskyvärt på grund av vad som står i Koranen och haditerna; det är inte samma sak som att hata det.

    Lasse: ”Från Bernströms svenska översättning. Du är väl svensk? Bara det att din översättning inte nämner Jesus tyder på att översättaren inte är kunnig.”

    Bernströms översättning är en skönmålning med oegentliga tillägg och alls inte lika erkänd bland muslimer som Pickthals som är en av de tre mest ansedda engelska översättningarna.

    Lasse: ”Engelskans ’scheme’ kan betyda fler saker (det är därför de använder termen, för att terminologiskt ge den ett felaktigt budskap), emedan ’devise’ är mera är mera nära betydelsen ’planera’. Så du får nog ge dig på den här punkten.”

    Nej, det arabiska ordet ifråga är makara (och inte mutawaffi som du uppehåller dig vid) vilket betyder bedra, så scheme skall förstås i sin betydelse av intrig och intrigera.

    Lasse: ”Det bevisar också att kristendomens Gud är densamma som islams.”

    Nej, det är bara vad Muhammed vill få muslimerna att tro men det är inte sant. Islam är ett bedrägeri och har egentligen ingenting att göra med det kristna budskapet.

    Lasse: ”[…] men jag måste skratta åt din naiva bild. Var har du fått det ifrån?”

    Från Koranen och haditerna.

    Lasse: ”Jag är ledsen men du har helt fel i sak. Wahhabiter däremot förföljer kristna. Känner du till wahhabismen?”

    Visst gör jag det. De lever närmare islam än många andra så kallade muslimer som försöker skönmåla en vansinnig religion grundad av en stråtrövare, pedofil och massmördare.

    Lasse: ”Du är alltså inte intresserad av din egen trådstart och vill inte utbyta information om alternativbloggare som censurerar?”

    Trådstart? Menar du bloggartikeln?

    Lasse: ”Du vill hellre visa mig och dina läsare att du missförstått islam?”

    Nej, det är du som inte undersökt Koranen och haditerna tillräckligt noga. Törs du svara på frågan nu: Är du muslim?

 3. Tänkte väl det. Censurivrare. För att citera dig själv;”får inte sanningen skrivas här?” Du som anklagade mig för personangrepp angriper det fria ordet som du angriper andra bloggare för att de gör och så gör du det själv. Nu får jag ytterligare en bloggare att skriva om. Tack för hjälpen.

  ”The harder they come the harder they fall” 🙂

   • Jag är personen som gör och säger det jag säger och gör.

    ‘Du’ och ‘jag’ är fortfarande utbytbara mot den eller denne, de eller dom..

    Bevisligen så missförstår du eftersom jag redan påvisat att din tolkning INTE betyder det du tror, eller fått lära dig. Vem, eller var har du lärt dig om islam?

    Vad betyder A. L. R.?

    [11:1] Alif lam ra. [DETTA ÄR] en Skrift, vars budskap har avfattats på ett fast och klart språk och förtydligats på punkt efter punkt av en allvis [Herre], väl underrättad om allt;

    http://www.koranensbudskap.se/translations.aspx?chapterID=11&langID=

    Det är Guds ord, men allt beror på hur texten tolkas och speciellt HUR text översätts. Koranen läses bäst på arabiska och vi har ju redan klarat av att det engelska ordet ’scheme’ kan betyda fler saker, emedan ’devise’ är mera är mera nära betydelsen ’planera’. ‘Scheme’ kan också betyda planera och gör naturligtvis det här. Bara att använda vanlig logik och sunt förnuft. Som jag skrev så får du nog ge dig på den punkten.

    Detta bevisar du när du påstår att: Allah bedrar och skapar intriger; det är en viktig skillnad mot de kristnas Gud.

    Naturligtvis skapar Gud varken intriger eller bedrar. Det är människor som skapar det. Kristendom och islam har bara samma Gud, utan också samma profeter.

    Ingenstans i koranen uppmuntras till lögn och inte heller sanktioneras detta av Gud. Är det inte lite megalomant att du hävdar att du vet mer om islam än islams ulama?

    Du får vara så god att redovisa dina källor till dina påståenden. Annars ter sig debatten meningslös.

   • Lasse: ”Jag är personen som gör och säger det jag säger och gör.”

    Än sen? Det gör inte dig till dina ord eller handlingar.

    Lasse: ”‘Du’ och ‘jag’ är fortfarande utbytbara mot den eller denne, de eller dom..”

    Nej, det handlar om olika pronomen.

    Du har inte lyckats bevisa det du hävdar, Lasse, men du har själv inte förstått det.

    Lasse: ”Det är Guds ord, men allt beror på hur texten tolkas och speciellt HUR text översätts.”

    Koranen 11:1 visar tydligt att det inte finns något tolkningsutrymme.

    Lasse: ”Detta bevisar du när du påstår att: Allah bedrar och skapar intriger; det är en viktig skillnad mot de kristnas Gud.”

    Vad menar du att jag bevisar?

    Din argumentation består nu mest av att upprepa sådant jag redan motbevisat. Du tillför inte mycket till diskussionen längre.

 4. Här är den kommentar jag påtat ihop som svar till dig:

  ”Min person” är det jag gör och jag ger svar på tal om någon angriper mig.

  Jag har aldrig påstått att du och jag har samma betydelse. Trodde du förstod det.

  Man kan inte läsa koranen som man läser en tågtidtabell. Därför missförstår du vad islam är.

  Tvärtom: Bernström tolkning är så nära sanningen man kan komma på det svenska språket. Jag bevisade det genom vederhäftig information.

  Gud bedrar förstås inte, och skapar inte heller intriger. Det står i klartext. Trodde du begrep det.

  Fel igen! Islam och kristendom har samma Gud. Bevisat i länken.

  Du tycks varken förstå koranen eller att endast hadither som har stöd i koranen är autentiska.

  Nej igen!!! Wahhabismen är den paradoxala motsatsen till islam, vilket bevisas här:

  http://archive.is/ug45q

  Jag har redan bevisat för dig och läsarna att du är den som misstolkat islam. Tycker nästan lite synd om dig. Men bara lite… 😉

  • Nej, det du gör och säger är inte din person.

   Lasse: ”Jag har aldrig påstått att du och jag har samma betydelse.”

   Du hävdade ju tidigare att ”du” och ”jag” var utbytbara.

   Lasse: ”Man kan inte läsa koranen som man läser en tågtidtabell. Därför missförstår du vad islam är.”

   Nej, jag missförstår inte. Jag vet dock inte riktigt vad du menar med den liknelsen, men faktum är att Koranen enligt Muhammed/Allah själv är som följer: Koranen 11:1: A. L. R. (This is) a Book, with verses basic or fundamental (of established meaning), further explained in detail,- from One Who is Wise and Well-acquainted (with all things):

   Lasse: ”Tvärtom: Bernström tolkning är så nära sanningen man kan komma på det svenska språket. Jag bevisade det genom vederhäftig information.”

   Nej, det gjorde du inte. Din vederhäftiga information förklarade fel ord.

   Lasse: ”Gud bedrar förstås inte, och skapar inte heller intriger. Det står i klartext.”

   Nej, det står inte i klartext. Allah bedrar och skapar intriger; det är en viktig skillnad mot de kristnas Gud.

   Lasse: ”Jag har redan bevisat för dig och läsarna att du är den som misstolkat islam.”

   Nej, du har förmodligen bara bevisat hur lite du som muslim — ty jag antar nu att du faktiskt är muslim trots att du inte svarat på den frågan — vet om islam. Det är något du delar med väldigt många andra som kallar sig muslimer. Möjligheten finns dock att du ljuger om vad islam är eftersom det är en metod sanktionerad av Allah för att lura de otrogna.

   • Du har inte varit särskilt bra på att svara på mina frågor hittills. Vill du ha någon fortsatt diskussion måste du bli bättre på det. Om du svarar på frågorna i min senaste kommentar kanske vi kan fortsätta diskussionen.

 5. Lasse Anckarman: Jag är ingen expert på koranen eller islam, men om du vill lära dig om islam och koranen, skall du inte läsa Bernströms översättning, för han var konvertit. En konvertit vill ställa koranen och islam i så bra dager det bara går.
  Läs Karl Wilhelm Zetterste’ens översättning istället, för han var inte konvertit, och översatte därför koranen på ett mer korrekt sätt.

  • Där har du kardinalfel, Skogåsbon. Bernströms översättning stämmer överens med majoriteten av islams ulama, både sunni och shia. Zetterstén har ju inte ens fått verserna rätt!

   Dessutom, om man vill använda samma logik som du, så kanske det ligger nära till hands att den som inte är konvertit översätter åt det andra, mindre korrekta hållet i stället.

 6. Det råder idag ingen som helt tvekan om att det fria ordet är hotat. Det var en av anledningarna till att jag i början av april det här året raderade mitt konto på Facebook.

 7. JewTube censurerar också_ Vi får välvänta i 3dgr som vanligt…och kolla om denna svars-kommentar tillåts komma med? Under Witte’s video om AfS, här:

  Flera av mina kommentarer har censurerats på JewTube, för att några 3 dgr senare – plötsligt – visas, varav denna är en sådan, varandes ett svar till ”Aryan Soul” kloka & vakna kommentar vid Nya Tiders video av Jeff Ahls tal här, som plötsligt visas idag:

  Som samhällsklimatet är i Sverige idag, så har du ju en poäng där, för vi vill ju att AfS ska komma in i riksdagen redan i år.

  Dessutom har jag själv tidigare rekommenderat AfS att fortsätta använda kodordet ”globalisterna”, men det var innan de backade i I-P frågan. Detta skedde då AfS blev insinuant ”hotade” via Nya Tiders zionistiska skribent Stefan Torssell artikel som publicerades på Samnytt, samtidigt som en judisk släkting till Per Sefastsson, också la sig i debatten i dess kommentarsfält. Det var först då jag m.fl. reagerade med undran… Kasselstrand var nämligen för en tvåstatslösning innan de blev insinuant ”hotade”. Man ska aldrig backa under insinuanta hot – utan ”stand your ground” eller ibland t.o.m. hellre ta ett steg framåt och ge tillbaks med en rak höger!

  DET ÄR DÄRFÖR VIKTIGT ATT DET FINNS FLERA SERIÖSA AKTÖRER SOM KAN KOMMA IN OCH KOMPLETTERA AfS genom att börja utbilda det svenska sovande folket i JQ samt om de globalistiska intressen som ligger bakom och som liksom George Soros och hans organisation Open Society, finansierat samt drivit på massinvandringen till Europa & Sverige:
  https://www.flashback.org/sp64500598
  NMR som du nämner är en av dessa som kan JQ och har flera intressanta artiklar på Nordfront. Men många drar sig för att läsa just deras intressanta grävande artiklar betr. JQ & frimurarna m.m.
  Så därför har du även SWEBBTV – En medborgarjournalistisk webbteve kanal här på JewTube. De vill främja upplysning, bildning och publicering av sanningar även om de är obekväma. Därför är de partipolitiskt- och religiöst obundna. Rekommenderar verkligen de som vill förkovra sig att börja med att lyssna på deras tal & videos från Konferensen i Sthlm den 9 maj 2018: Det stora bedrägeriet – största bedrägeriet i Sveriges historia: https://www.youtube.com/channel/UCD2d9CSkWXxnj3fBhEj3Pyw/videos

  Och. Aryan Soul fick ju rätt, då bl.a. Angry Foreigner‏ @ArgBlatteTalar, tillsynes synkat med Bonnierägda DN ledarskribent (((Evelyn Schreiber))) ledare, började ”attackera” AfS med insinuanta frågor …

  … och därtill DN:s fullständigt felaktiga felvinklade information om partiet beträffande deras felaktiga jämförelse med SD.

  • Tack för kommentar med intressant information om AfS position i judefrågan. Partiet har i direkt korrespondens med mig tydligt deklarerat att de inte kommer att befatta sig med judefrågan. Detta skedde i våras, strax efter deras lansering. Alla vettiga sanningssökare blir betänksamma när t.ex. ett politiskt parti säger att de inte kommer att behandla en oerhört viktig världsfråga. Som det ser ut idag tror jag judarna har total kontroll på AfS och att partiet därför är kontrollerad opposition med syftet att hindra sanningen och ett nationellt uppvaknande.

   • Skulle du vänligen kunna publicera den kommunikationen? Tack.

    Man börjar ju som sagt var undra, samtidigt som många insatta och klokare säger sig väl förstå ”deras taktik i JQ”….

   • Jag publicerar inte utan medgivande privat kommunikation. Det är emellertid en typiskt judisk taktik att undanhålla eller undvika sanningen. Får du tillfälle att träffa Jeff eller Gustav vid något offentligt framträdande tycker jag du ska fråga dem direkt om detta. De har själva sagt sig vilja få direkt kritik vid AfS möten med sin publik.

   • Hm. Ok.
    Men kan du i sådana fall säga VEM som representant för AfS, det var som svarade dig?

   • Det var en icke namngiven representant för AfS, men dess svar bekräftades, även senare av Jeff Ahl i kommentarer på YouTube. Jeff har ju varit mycket verksam med att kommentera på nätet vilket givetvis är mycket positivt, men de svar han givit stämmer helt överens med partiets officiella hållning.

   • Från Sverige till Absurdistan | Ingrid Carlqvist

    Hon bekräftar mycket av det vi vet & kommenterat om vissa judars och deras organisationers negativa inflytande över bl.a. Sverige, men är tydligen fortsatt positiv till AfS…Hm…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s