Kyrkomassakern i Charleston

Förmodligen har ännu en falskflaggoperation sett dagens ljus i Charleston, Sydcarolina, USA. Det handlar återigen om en påstådd skjutning av flera oskyldiga människor förövad av en lite speciell och töntig yngling, den gärningsmannaprofil som varit mest frekvent i sådana här sammanhang de senaste åren.

Den 17 juni runt klockan 20 påstås 21-årige och nu redan gripne Dylan Roof ha gått in i Emanuel AME-kyrkan i Charleston och skjutit ihjäl nio personer. Dyngskallemedia har helt enligt förväntningarna rubricerat den påstådda händelsen som ett hatbrott och Long-legged mack daddy har kommenterat det hela på ett sätt som förmodligen var överenskommet. Bloggen Crimes of Empire kan berätta mer: http://crimesofempire.com/2015/06/18/charleston-church-massacre-leaves-nine-dead/.

Annonser

13 thoughts on “Kyrkomassakern i Charleston

 1. Fortsätt sprida sanningens ord, vi vet alla att detta likt alla andra skjutningar och ISIS enbart är falska flaggor för att lura de lättlurade från den sanna läran om Jesus.

  Vi måste enas för att fördriva alla hedningar som finns bland den svenska rasen, vi måste förbjuda alla icke troende och alla hedningar samtidigt som vi måste förbjuda sex utanför fortplantningssyfte då det är fel och ohederligt.

  Död åt förrädarna och död åt alla som arbetar emot den svenska rasen!

  • På vilket sätt menar du att falskflaggoperationer lurar de lättlurade från den sanna läran om Jesus?

   PS
   Jag raderade din ”José L Ramírez-kommentar” tidigare där du skrev under en annan signatur.
   DS

   • De lurar de lättlurade från den ultimata sanningen genom att framställa de äckliga aporna som offer när de är den riktiga fienden.

    Titta bara på hur det ser ut i Sverige så ser man snabbt att de äckliga aporna bör kastreras och kastas ut ur landet, helst till Tyskland eller Frankrike och där efter kräva dem på ersättning då de är direkt skyldiga till den förstörda nationen Sverige, vi måste även införa lagtvång på att man skall be till Jesus minst två gånger om dagen för att kunna återställa vår nations moraliska kompass till den rättmätiga nivån.

    När vår älskade nationen äntligen är åter ett renrasigt land så skall vi hjälpa amerikanerna från de äckliga aporna då de har hjärntvättats att tro att apan Obama är en rättmätig ledare för dem, vilket är något vi alla vet är falskt då han är ditt placerad av de ateistiska muslimska nazisterna och att han planerar att förbjuda den andra grundlagen.

    Vi behöver fler som dig som berättar sanningen, som berättar om hur de äckliga aporna ljuger, manipulerar och sprider skräck och det är sådana som du som kommer att hjälpa oss att hitta de riktiga landsförrädarna som skall dö!

    P.S. Jag har inte skrivit något under någon annan signatur och om det finns något kopplat IP nummer under en annan signatur så är det för att någon eller några vill förvränga sanningen och som aktivt utför GS mot mig.

 2. Menar du att offren i falskflaggattacker, som ofta är oskyldiga civila, är äckliga apor och fiender? Du verkar helt förryckt vilket inte överraskar då din första nu raderade kommentar var en ”José L Ramírez-kommentar”. Din IP-adress är 85.229.163.73 hemmahörande i Södertälje.

 3. Är kommentatorn här ovan verkligen en riktig person eller bara någon som vill jävlas?
  ————
  Ynglingen hade fått vapnet som han påstods ha skjutits med, i present av sin pappa – och då ville han givetvis använda det 😦 . Det är USA i ett nötskal…

  Ett lagförslag från någon snurrig republikan var att alla skolbarn borde få lov att bära skjutvapen, så de kan försvara sej…..Man vet inte om man ska skratta eller gråta åt eländet.

  Vapenmaffian i USA sitter nog på den största makten i detta sjuka land. De vill väl få avsättning för sina varor, sen spelar det ingen roll HUR eller till VEM.

  Kao

  • Tack för kommentar, Kao! Jag tror det är en mycket provocerad Flashback-kommentator — inte osannolikt med utländsk bakgrund — som låtsas uppskatta mina texter på ett förvridet sätt. Jag var nämligen in i det intellektella mörkret på Flashback och sade några sanningens ord om mack daddyn och de som tar honom i försvar. Det är nog bakgrunden till taskspelarinsatser som dessa.

   Kyrkomassakern i Charleston var antagligen ännu en i raden av falskflaggoperationer med syfte att begränsa vapeninnehav. Det påminner en hel del om skolskjutningen i Sandy Hook som ju visat sig vara en total bluff.

   Att det finns en vapenmaffia i USA är helt korrekt men den ser nog inte riktigt ut som du tror. Jag förmodar att vi ska rikta blickarna högre upp i makthierarkien för att hitta rätt: det militär-industriella komplexet, det som har mack daddyn och alla andra repubmokrater som i en liten ask.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s