Obamas socialförsäkringsnummer duger inte för Obamacare

USA:s olaglige president Barack Obama, även känd som Barry Soetoro, har stora problem att bli vårdtagare i det nya sjukförsäkringsprogram som bär hans namn.

Advokat Orly Taitz i Kalifornien, USA, lät igår meddela att Barack Obama inte lyckades registrera sig för sitt eget sjukvårdsprogram, känt som Obamacare, eftersom hans socialförsäkringsnummer inte kunde bekräftas giltigt. FOX News ljög om incidenten och påstod att Obamas socialförsäkringsnummer tagits bort ur registren och att det var orsaken till den misslyckade registreringen. Detta visade sig dock vara just en lögn när advokat Taitz utnyttjade informationsfrihetsakten och kontrollerade om Obamas nummer verkligen hade tagits bort. Ansvarig myndighet kunde då meddela att någon borttagning av Obamas socialförsäkringsnummer inte hade begärts eller verkställts.

Barack Obamas nuvarande socialförsäkringsnummer, 042-68-4425, som anger att Obama skulle vara född i Connecticut, stals ifrån en Harry Bounel född i Connecticut år 1890. Detta är bara ett bedrägeri i den långa rad av identitetsbedrägerier Obama har ägnat sig åt för att kunna nå den position han idag har. De mest kända är hans publicering av falsk födelsebevisning i juni 2008 och april 2011.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s