Anti Avsan är nog Olof Palmes mördare

Häpnadsväckande upplysningar beträffande mordet på statsminister Olof Palme har nått den internetanslutna allmänheten via författaren Sven Anér som ägnat 27 år åt mordet på Sveriges förre regeringschef.

Sven Anér skriver den 18 mars i bloggartikeln Åt lunch med Avsan på NK… ”Ni kommer aldrig åt oss med den uppbackning vi har…” att den moderate riksdagsmannen Anti Avsan till en gammal poliskollega givit ett mycket anmärkningsvärt svar på den direkta frågan om han mördade Olof Palme.

http://www.svenanerpalmemordet.blogspot.se/2013/03/at-lunch-med-avsan-pa-nk-ni-kommer.html

Sven Anér har sedan 2009 hävdat att Anti Avsan är Olof Palmes mördare och att Avsan haft och fortfarande har ett kompakt skydd av svenskt rättsväsende och statsmakt. De senaste uppgifterna i ärendet talar inte emot den uppfattningen.

Annonser

58 thoughts on “Anti Avsan är nog Olof Palmes mördare

   • Bra skrivet. Sven Aner behöver allt stöd han kan få. Sverige är det enda land i världen där psykisk sjuka skjuter politiker. Rent påhitt för att skydda de som verkligen var inblandade. Hur var det med Estonia och Anna Lindh?

   • Tack för kommentar, Christina. Sven Anér har lagt ner sin kamp mot korruptionen i fallet Olof Palme, i alla fall för i sommar. Sven fyller snart 92 år.

    Estonia var en grotesk mörkläggning med CIA inblandat. Mordet på Anna Lindh vet jag för lite om för att uttala mig. Har du läst Ole Dammegårds bok Statskupp i slow motion?

   • OK. Innebär det att du är nöjd med läget, att Sveriges riksdag sannolikt hyser Olof Palmes ostraffade mördare?

    Kontakta gärna Anti Avsan och fråga honom om jag har gjort eller fortfarande gör något åt det. Det vore intressant att se vad han svarar — om han alls svarar.

 1. jag har sagt väldigt länge att det inte är christer petterson som sköt honom jag har släktingar som är nära honom och alla dom säger att det inte var han, skulle det stämma att det var en som sitter i riksdag så är det riktigt illa

  • Tack för kommentar, Vendor. Sade dina släktingar någonting om Christers alibivittnen Algot och Enar?

   Visst är det riktigt illa om Anti Avsan, riksdagsman (!) och medlem i justitieutskottet (!!) är Olof Palmes mördare, men jag känner tyvärr inte till någon som är mer misstänkt för dådet. Världen är extremt korrupt: USA har ju t.ex. en olaglig president som hålls under armarna av en enig politikerelit och dominerande massmedia.

  • Ja De är Alla gånger Anti Avsan letten som bygger muskler! och nu sitter i Riksdagen. Men det är visst där den största maktskiten sitter för att sko sig själv och slippa åka dit! Sverige är den sista Sovjetstaten som är totalt korrupt!!

   • Tack för kommentar, Tullis. Anti Avsan är av estniskt ursprung men muskler har han byggt. Sverige är mycket korrupt, det är helt klart. Jag brukar kalla vårt fosterland i dess nuvarande skick för USA:s femtioförsta delstat, så på sätt och vis har vi en long-legged mack daddy som president.

 2. Ett par frågor. Varför har Avsan inte stämt Aner för förtal. År det troligt Avsan skulle
  luncha med Aner. Är det troligt att Avsan skulle erkänna mordet för Aner med den
  kommentaren. Det har ju fruktats att om Palme mördades av en konspiration av
  poliser säpo eller högre militärer skulle samhället skakas i grunden om det kom ut.
  Efter alla skandaler i det svenska rättsväsendet är det nog knappast troligt det är
  snart 30 år sedan Plame mordet och det är nog knappast någon som bryr sig länge.

  • Tack för kommentar, Greven. Din första fråga är intressant och vi är många som ställer oss den, men Anti Avsan vill inte ge något offentligt besked. Han lär ha sagt till en kollega att om han anmälde Sven Anér för förtal skulle han få leva med det resten av sitt liv. Låter det som en oskyldig mans bekännelse?

   Anti Avsan har inte lunchat med Sven Anér. Det var en gammal poliskollega som lunchade med Avsan.

   Visst skulle Sverige skakas i sina grundvalar om sanningen om mordet på Olof Palme kom ut; det är därför mörkläggningen varit så omfattande och pågår än idag. Att ”knappast någon” bryr sig är helt enkelt inte sant, men mördarna och mörkläggarna hoppas ju att folk ska resonera som du, och åtminstone du tycks ju göra som de önskar.

  • Jojo mensann! Historietörstande mediagrävare och litteraturskrivare för att föra det vidare i Politiska historiepolitiska lärandet! Så varför ska Avsan få gå fri från detta om han nu är som det faktiskt verkar va! SKYLDIG!!
   Åh nej! han skall i så fall dömmas liksom alla andra mördare eftersom han va på samma adress när Palme sköts! och POLISERNA som vanligt kom SIIIST till platsen! Alltså var målet att röja palme från makten och dess korridorer. då han hade för mycket kontakter på öststaterna!

 3. Bor själv i Huddinge och när man diskuterar frågan Avsan – Martinger – Palme, så visst märks det att ämnet är känsligt/tabu. Moddarna står ibland på centrumtorget i Huddinge centrum på lördagar och då brukar undertecknad gå fram och ” skoja ” lite med dem. En del är trevliga, andra mycket aggressiva, ja nästan hatiska. De utgår ifrån, att de som kritiserar m alltid är sd-sympatisörer! Martinger är i dag psykiskt helt förstörd, cyklar runt på gammal cykel, ovårdad oftast. Avsan gör ett skumt och lite otrevligt intryck, han är mycket stor aoch kraftig och ansågs vara en ” ful ” polis alltid laddad till bråk och konflikter gentemot det s k buset! Inom parentes- Osmo Vallos ” mördare” ingick även han i denna piketgrupp liksom svensk handels förre chefsperson! Visst ” övertog ” Avsan Martingers stol i riksdagen?

  • Tack för kommentar, Thommy. Fortsätt gärna att skoja med moderaterna på Centrumtorget i Huddinge; det är de väl värda. Intressant att de automatiskt verkar tro att deras kritiker måste vara SD-sympatisörer. Jag har med anledning av mordet på Olof Palme kontaktat en ledande sverigedemokrat och påtalat för honom det moraliska övertag partiet skulle få på samtliga andra partier om de började driva frågan om mordets lösning. Ingen inom SD har dock svarat. Inte ens uppstickarpartiet SD törs alltså verka för sanningen i mordfrågan, SD som annars utger sig för att beskriva verkligheten och agera utifrån den.

   Intressant omdöme du ger om Avsan. Sven Anér har sagt att han tror att Avsan inte är vid riktigt sunda vätskor. Det är såvitt jag vet riktigt att Avsan ersatte Martinger. Så ska en mörkläggningens slipsten dras. Har du försökt att prata med Jerry Martinger?

 4. Svar till denna kommentar, då jag inte kunde fortsätta konversationen på kommentarsfältet:
  ”OK. Innebär det att du är nöjd med läget, att Sveriges riksdag sannolikt hyser Olof Palmes ostraffade mördare?

  Kontakta gärna Anti Avsan och fråga honom om jag har gjort eller fortfarande gör något åt det. Det vore intressant att se vad han svarar — om han alls svarar.”

  Jag är inte alls nöjd med att Sveriges riksdag sannolikt hyser, och skyddar Olof Palmes mördare, jag konstaterade bara att detta är hemskt, samtidigt är jag realist och vet att jag aldrig kan göra någon skillnad, därför tänker jag inte göra något åt detta.

  Men all heder åt dig, som faktiskt gör något, jag har tappat all tro och hopp till att vi kan ha ett ärligt samhälle, förmodligen därför jag inte gör något, utan bara konstaterar, och därför ska du ha cred, som ännu inte tappat tron på samhället, och försöker göra skillnad.

  • Tack, Marcus, men jag tror att den realistiska bedömningen är att även du faktiskt kan göra skillnad. Förbrytare som exempelvis planerar och genomför statsministermord kommer undan just på grund av att alltför många resonerar som du gör; de lever på folks uppgivenhet som ofta är ett uttryck för dålig kontakt med verkligheten. Vi behöver inte alls vara särskilt många för att vända utvecklingen bort från det vansinnigt omfattande ljugandet och hemlighetsmakeriet. Moderaterna är skakade av att vi är några personer i landet som bevakar Anti Avsan. Skulle vi bli några till vore katastrofen ett faktum för många politiska bedragare.

 5. Hej Magnus Johansson!! Jag har skrivit på Sven Aners blogg om mordet på Palme. Jag tror inte att det var Avsan som döda OP däremot är jag säker på att det var vissa inom Säpo som låg bakom mordet tyvärr. Man kan lösa mordet om bara VILJAN!! finns så går det men den verkar inte att finnas…. sjukt nog. All heder åt Aner o dig som fortsätter att söka sanningen om det hemska som hända på sveavägen. Har hört en del om Avsan en del säger att AA är jättetrevlig o några säger tvärtom. Sanningen ligger nog mitt emellan. Jag har själv skrivit på AA blogg om mordet men AA svarar ej. Har även mailat till några av AA parti kamrater men ingen svarar mig fast jag inte pekar ut AA som mördare. Har även försökt med några av Avsan fd polis kompisar men ingen svarar förutom Michael Lund. ML är den enda polis som har trätt fram o sagt vilket HAT det fanns inom polisen/ säpo mot Palme. All heder åt Micke Lundh ochså!

   • Hej Magnus! Tack för svaren. Avsan gilla inte Palme alls jag vet det men att mörda OP? Jag tror inte det men jag kan ha fel. Det bästa för AA är att träda fram i en interju där de FEGA/ Mutade media? får ställa de obekväma frågorarna.. Vad gjorde du på mordnatten? Var det du? Vad tyckte du om Palme? Men tror ej att det kommer att hända tyvärr. För det ska väl inte var så att vi har en ev Palme mördare i Rosenbad?!! Palmes mördare/na ska sitta inne för gott tycker jag.De ska ej komma undan med en sånt hemskt brott. Dessutom stiga i graderna som en del har gjort..

   • Just det faktum att Anti Avsan inte vill eller har velat kommentera mordet på Olof Palme — åtminstone inte på ett sansat sätt — är en stor varningsflagga för att han har viktiga saker att dölja. Dyngskallemedias så kallade journalister som mest bara är lögnens, orättvisans och orättfärdighetens förespråkare kommer inte att ställa de frågor du efterlyser.

    Anti Avsan sitter väl inte i Rosenbad men han är medlem i riksdagens justitieutskott vilket ju i sig är helt förskräckligt.

 6. Hej Igen! Familjen Palme o vi medborgare ska bara få veta vem som stod där vid hörnet kl 23.21 28 Feb 1986 vid dekorima o sköt Palme till döds. Sanningen ska FRAM sen om det tar 300 år till spelar ingen roll. Vem det var? varför han sköt? Vem tjäna mest på att Palme försvann från makten.? Låt hela himlen ramla ner av människor som är skyldiga till mordet. Dom ska åka FAST!! För Palme mordet ska väl inte bli som JFK mordet där man än i dag spekulerar vem som döda JFK? Varför ställer inte våran nästa statsminster Stefan Löfven tuffa frågor till polisen om mordet? Även Sossarna är tysta som graven när det gäller mordet på deras ledare!! Märkligt tycker jag. Ingvar Carlsson som jag gillade mycket som ledare vad sa IC till polisen? Tur att det finns människor som Sven Aner o Magnus Johansson som söker efter sanningen! o inte köper spåret av syndabocken Christer Pettersson! Poliserna o många svenskar vill ta den enklaste vägen att lösa mordet att det var missbrukaren från Sollentuna vilket är ren bullshit. Christer hade inget med mordet att göra alls!! På tal om dryga Moderater så finns de även i Norrköping där jag bor!

  • Uffe: ”Låt hela himlen ramla ner av människor som är skyldiga till mordet. Dom ska åka FAST!!”

   Rätt inställning. Det handlar om rättfärdighet. Om sanning är ett diffust begrepp för våra makthavare så har de nog ingen aning om vad rättfärdighet är.

   Angående mordet på John F Kennedy ber jag dig titta på följande: http://www.youtube.com/watch?v=Z6YtIKtWpBU

   Som svensk politiker kommer man ingenstans om man kräver sanningen i några mycket känsliga frågor, det vet både Ingvar Carlsson och Stefan Löfvén. Inte ens Sverigedemokraternas rikspolitiker törs driva känsliga frågor.

   • Hej! Hur mycket pengar har polisen lagt ner på att hitta Palmes mördare 500 miljoner? Hur mycket tid har man lagt ner? Ändå har man ej hittat honom det säger allt om polisen usla arbete, Och att de är inblandade själva. Hade det vart ett ”vanligt mord” så hade polisen tagit mördaren inom 1 månad. I stället gav polisen oss den största LÖGN någonsin när det gav oss Christer som mördaren!! O tyvärr så hängde korkade MEDIA på den falska LÖGNEN. Media som annars brukar jaga politiker, Idrottsmän, skådespelare för skit saker. Men här handlar det om mordet på Palme o då bryr sig inte Media om SANNINGEN!! Tur att det finns kämpar som Sven Aner o Magnus Johansson, Olle Minell som vägrar att gå på den fruktansvärda LÖGNEN. Jag vägrar att ge upp Palmes mördare ska åka fast för brottet han begick den 28 feb 1986! SANNINGEN ska SEGRA!! Sen JFK Mordet jag gick in o kolla på det men min Engelska är usel trots att jag är 43 år… Så jag fatta inte mycket.. Kan man inte få det på svenska? Vore kanon!

 7. Hej igen, Uffe! Det du skriver om polisens och massmedias lögnaktighet är tyvärr helt korrekt, men de flesta svenskar känner antingen inte till det eller har inte insett det monstruösa i situationen. Det är likadant med t.ex. Estonia-katastrofen.

  Uffe: ”Sen JFK Mordet jag gick in o kolla på det men min Engelska är usel trots att jag är 43 år… Så jag fatta inte mycket.. Kan man inte få det på svenska? Vore kanon!”

  OK, det styrker min uppfattning att Wim Dankbaars filmer borde översättas till svenska och för övrigt även ytterligare språk. Det var holländaren Wim Dankbaar som gjorde filmintervjuerna med John Kennedys mördare James Files där Files erkänner mordet. Jag kontaktade Wim Dankbaar med ett erbjudande om att översätta hans film ”Files on JFK” till svenska, men Dankbaar avböjde ganska arrogant. Det var korkat av honom. Jag ska skriva till honom igen.

  Det James Files berättar om i videon jag länkade till är hur han, utrustad med handeldvapnet Remington XP 100 Fireball ingick i ett ”tillslagsgäng” på tre personer vid Dealy Plaza i Dallas den 22 november 1963 där förutom Files själv ingick Charles Nicoletti och John Roselli, alla tre medlemmar i den amerikanska maffian. Nicoletti fanns beväpnad i Dal-Tex-byggnaden och Files stod bakom staketet på den berömda gräskullen. Planen var att Nicoletti skulle skjuta presidenten i huvudet redan när kortegen precis kört förbi Dal-Tex, men Nicoletti hade ännu inte träffat när presidentens bil närmade sig Files position på gräskullen, så Files, som var reservskytt, avlossade sitt skott som träffade presidenten i höger tinning. Emellertid säger Files att Nicoletti träffade presidenten i bakhuvudet med sitt sista skott alldeles innan Files kula träffade eftersom presidentens huvud rörde sig lite framåt så att Files sikte på Kennedys högra öga blev en träff i höger tinning.

 8. Om vi nu leker med tanken att OP var ”sjuk” i en dödlig smittsam sjukdom och gjorde ett beställningsjobb på sig själv. Istället för att försvinna i skam på ett hem bland andra skambefläckade.

  OP var en skarp hjärna och han förstod vad det skulle innebära om det kom fram att han var sjuk och kanske lika illa om inte värre om vart han fått sjukdomen ifrån. Hmm
  Det skulle dra skam över både Familj, Parti och Sverige!

  Skulle då inte ”mördaren” skyddas av sina egna? På OP’s direkta sista order…
  Han gjorde ju bara vad han blev beordrad att göra?

  Mördaren kunde givetvis inte fortsätta som polis, men vad är då tryggare framtid än att få ett rum i högborgen, via rätten, om även i ett annat parti?
  Det är troligt att det var planerat hela tiden. Att trygga hans framtid. Han som gjorde Sverige och OP med familj en stor tjänst.
  Hade det kommit fram hade det skakat Sverige rätt ordentligt.

  Sen kan man fråga sig huruvida LP visste om planerna på ”självmordet”? Det är mycket troligt i alla fall…
  För varför åkte hon annars först med ambulansen, hoppade av, bytte kappa och åkte 6 min senare till SAB? Det finns det ju fotobevis på…
  Att hon klev ur en polisbil 6 min efter att OP’s ambulans anlänt till SAB.

  Bytte hon kappa så polisen skulle kunna skjuta hål i den? Eftersom hon inte blev träffad av skotten på sveavägen.

  Så klart att poliser var inblandade, de kan man lita på, håller käft.
  De har också organisationen, kontakterna och kunskapen.

  Vem skulle OP vänt sig till annars utan att skapa ett mindre krig i Sverige.Q
  Vem har medlen att göra en cover up, om inte SÄPO?

  För säkerhets skull så tog man fram lite villospår och såg till att utredningen blev så stor att ingen skulle kunna reda ut skiten.
  Sanningen har legat där, mitt framför ögonen på alla, men all röra med papper gjorde att den inte syntes.
  Byte av spaningsledning, byte av åklagare gjorde det bara rörigare. Perfekt..
  Så det behövdes inte så många som visste. Det räckte med att HH la ut lite villospår från ledningen, så hakade media och övriga, icke involverade poliser, på.

  Sven Anér har man tystat genom att negligera honom, trots att han hade rätt. Andra har man tystat på andra sätt.
  Och ser man bakåt så har de lyckats rätt bra..snyggt kokad soppa…
  Det var nära ett tag, men det löste HH och EC bra innan de försvann.

  Mordet eller självmordet var/är inte avsett att klaras upp och det kommer respekteras.
  Det är därför man inte brytt/bryr sig. Ingen lägger två strån i kors för att lösa det.
  Man låter tiden ha sin gång tills det glöms bort och så hedras minnet av en ärans man.

  Alla ska vi dö, när vi inser att vi kommer att dö betydligt tidigare än ”normalt” och på ett mer beklämmande sätt, så kan vi välja att avsluta det snabbare och på eget sätt.
  Vem vill skamligt tyna bort sakta?

  Man säger att det är endast vinnarna som skriver historien och med ett sånt här slut så fick OP ett mycket värdigt slut….och fick därmed sluta sina dagar som ”vinnare”….
  Jämfört …med hur det skulle kunnat sluta…
  Nu minns man honom som en Stor Man, för ingen vill förtala någon som blivit mördad.

  /nisse

   • Varför inte…
    Holmer lekte ju med tanken att det var PKK och andra icke troliga organisationer som låg bakom…
    Tänker man sig att OP var sjuk, så blir ju alla lösa trådar plötsligt mycket mer lättförklarade…
    Som alla konstiga påståenden om att det var utländska krafter som låg bakom… Det la sig som ett tjockt skyddande täcke över sanningen.

   • Att Hans Holmér lekte med en tanke som var en lögn är ingenting man ska ta efter, och att CIA var inblandat i mordet på Olof Palme är inget konstigt men väl känt.

  • Leif G W Persson är ju inte berömd för att svara på frågor från privatpersoner. Nej, sluta mörka, Ronny, och berätta vad du vet hände på mordkvällen. Hur går det förresten med ditt arbete att få Sverigedemokraterna att arbeta för en lösning av mordet på Olof Palme och att rättvisa till slut skipas i det fallet?

 9. Sverigedemokraterna är för frihandel med EU och är därför att betrakta som ett borgerligt parti som är för klassklyftor. Även Socialdemokraterna och MP blev strax efter palmemordet borgerliga partier vilka är för EU och frihandeln och de medföljande klassklyftorna.

  Mordet på Olof Palme inledde alltså en högervridning av svensk politik och resultatet är hög arbetslöshet och ökade klassklyftor, vilket Olof Palme var starkt emot.

  Bevis: Olof Palme – Därför är jag demokratisk socialist – YouTube
  http://r.duckduckgo.com/l/?kh=-1&uddg=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D7V7IqUjFcoQ

  I Grekland, som har haft en mer socialistisk politik inom EU med höga lägstalöner, har skuldråttan gnagt sig igenom skafferiet och ätit sig igenom visthusboden. Nu är detta inte det enda problemet Grekland haft, de har även haft korruption och människor som flytt till andra EU-länder med pengarna, men Greklands högre nivå av socialism är givetvis grunden till det problemet som skapat denna snedvridning …. eller om man så nu vill är alltså den verkliga grunden till problemet EUs extremkapitalistiska konstruktion.

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/03/28/vad-betyder-frihandel-en-enkel-utbildning-om-begreppet/

  EU och frihandeln är alltså ett projekt för att de rika ska bli rikare och de fattiga fattigare och sannolikt är det anledningen till att Olof Palme mördades. Olof hade givetvis försökt sänka ett sådant EU-skepp direkt.

  Vilken psykopat som höll i vapnet eller i vilket parti han sitter är egentligen inte viktigt. Alla som för en borgerlig frihandelspolitik eller röstar på sådana partier (MP, S, SD, Alliansen) är medskyldiga till att mordet inte utreds och dessutom medskyldiga till att en mer jämlik politik inte återinförs i Sverige.

  Vilka individer eller organisationer som organiserade det hela kan man spekulera i. Personligen tror jag att det var Bilderbergruppens ordförande och USAs utrikesminister Henry Kissinger som låg bakom, en välkänd mördare, som bevisligen beordrat mord förrut och arrangerat statskupper. Olof Palme jämförde Hanoi-bombningarna med judeutrotningen och Kissinger är dessutom den person (och jude) som beordrade Hanoibombningarna.

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/11/20/hela-sverige-vet-vem-som-mordade-olof-palme/

  Notera att både Mona Sahlin och Stefan Löfven deltagit på Bilderbergruppens möten, något som Olof Palme aldrig skulle ha gjort.

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/12/17/ditt-val-i-mars-bilderberg-sosse-frihandelsivrare-bombhoger-eller-balans-med-naturen/

  SD är tyvärr för fega för att spela kortet med moderat-namnet i fråga, eller för impotenta. SD drömmer om att få regera tillsammans med Alliansen i stället för att göra det som verkligen borde göras. Sannolikt skulle SD få massvis med röster om de gjorde rätt, men de är som sagt, helt enkelt för fega för det.

  Ni måste dessutom komma ihåg att när vi talar om SD så talar vi i princip om ungefär samma gamla moderater och sossar som vanligt med den skillnaden att de är emot islamiseringen av Sverige samt vill ha en gudibehagligare pension innan de alla går i graven.

  Värt att notera är att Olof Palme dessutom var för invandring och tolerans och SD har i ett tidigare skede, innan rasistiska medlemmar uteslutits eller gjort avbön från rasismen, därför sjungit nidvisor om honom på sina bussresor. Att SD därför skulle sätta tryck på Moderaterna i denna fråga finner jag därför högst osannolikt.

  Värt att notera är att jag personligen betvivlar att Olof Palme hade varit för den faschistoida islamismen såsom de andra partierna verkar vara.
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/12/16/varfor-ar-inte-vansterpartiet-emot-den-fascistoida-islamismen/

  En annan sak värd att notera att dagens mainstream-media i stort sett är Goldmann-Sachs-ägd, dvs. styr folk enligt en extrem-kapitalistisk agenda. Att motverka detta och samtidigt få synas i denna media är därför sannolikt något svårt…eller blir i alla fall sannolikt betydligt dyrare.

  Det handlar alltså inte enbart om generell rädsla eller feghet från de sittande politikerna, men även om girighet och hat, dvs. egenskaper som Olof Palmes ledarskap inte innehöll alls. Palme var tvärtom alltför för modig, alltför generös och älskade sitt fega svenska folk. Ja kanske älskade han sitt fosterland och sitt folk en aning för mycket, kanske mer än vad de förtjänade.

  Det sannolikt därför många svenskar idag har det sämre, och värre lär det bli innan det kan bli bättre. Frågan är när tillräckligt många ska vakna och börja tänka rätt och dessutom göra rätt.

  MVH
  Martin Gustavsson
  Partiledare
  Vetenskapliga partiet

 10. Hej, Martin, och tack för kommentar. Är man vetenskapligt lagd eller bara intresserad av rättvisa är det viktigt att veta vem som höll i vapnet. Menar du att de som röstar på t.ex. Vänsterpartiet röstar för ett uppklarande av mordet på Olof Palme? Olof Palme deltog i Bilderberggruppen så sent som 1984. Jag tror inte SD drömmer om att få regera tillsammans med Alliansen, de vill nog helst regera ensamma.

  Martin: ”Ni måste dessutom komma ihåg att när vi talar om SD så talar vi i princip om ungefär samma gamla moderater och sossar som vanligt med den skillnaden att de är emot islamiseringen av Sverige samt vill ha en gudibehagligare pension innan de alla går i graven.”

  Nej, det är inte sant; skillnaden är större än så, men den är mindre än många skulle önska.

  Sedan tror jag att du idealiserar Olof Palme alltför mycket när du säger att hans ledarskap inte innehöll hat. Få politiker kunde se så slemma ut som Olof Palme i en talarstol och uttrycka sig lika vasst.

 11. Ett sätt att se är om man låter Lisbeth o Anti träffas… Med tanke på Antis ursprung, så kan man nog inte ens med totyr få honom att prata. Det get jag av resonliga själ. Ester är tysta. Men bra skrivet Magnus, vi tycks tycka lika 👍

  • Tack, Peter, för kommentar och uppskattning. Dock försöker jag tycka så lite som möjligt i denna fråga; jag vill bara påtala de faktiska omständigheterna.

   Jag tror du har rätt om Antis tystnad; han kan eller vill ingenting säga offentligt eller till utomstående i ärendet, så det är fritt fram att säga vad man vill om honom; någon förtalsanmälan kommer inte från hans sida, på det är ju hans tystnad gentemot Sven Anér ett tydligt exempel. Anti förlitar sig på den uppbackning han har från politiker, rättsväsende och journalister som alla noggrannt lämnar honom i fred.

   Beträffande Lisbeth och Anti finns en uppgift jag inte kan bedöma sanningshalten i om att de ska ha känt varandra före mordet och att Lisbeth förvånat ska ha sagt ”Jaså, är det du!” när de möttes där på Sveavägen.

   • Det finns ett vittne som säger sig ha sett tre personer stå o samtala innan skotten. Men är det så att de samtalade, eller att de möttes o Lisbeth sa det du skrev, då vet hon vem det är såklart, o då har han nog avlagt ett hot mot henne o hennes övriga familj. Med tanke på hur vittneskonfrontation med Lisbeth gick till, när det gäller Pettersson. Det är bara se hur Pettersson är klädd mot de övriga… sen Östling o Avsans relativt sabba karriärer efter mordet.

   • Sen, vilken roll har S Bj**k i det hela? Han verkar inte ha ett enda rätt när det gäller vilket vapen som användes, var det en 357, eller en 38. Så man kan ju då fråga sig om Det var en 357:a som användes.

 12. Peter: ”Sen, vilken roll har S Bj**k i det hela?”

  Sonny är antagligen en viktig CIA-tillgång vilken precis som Anti, Claes och Carl Gustaf var medlem i Stockholms Försvarsskytteförening . Han och ambulansförare Kenneth Lavrell används än idag i minst sagt suspekta sammanhang såsom den så kallade terrorattacken på Drottninggatan i Stockholm den 7 april 2017.

  • Jag tänkte just på att de var medlemmar i samma skytteklubb, han säger själv att han vet vem som sköt, o att de var Pettersson. Han säger att det inte går att a loss kulan, ta ut krutet o tändhatten från en fabriksmonterad 357 kula, vilket Stiptease visa att det går utan problem att ta kula, krut o tändhatt från en 357 o montera de på en 38 hylsa. O skjutkraften säger Bj**k är sämre med en 38, vilket han inte själv testat, men det är den säger han. Striptease testade, o det skilde 3% i avfyrningshastighet. Sedan kan man borra upp en 38 så en 357:as fabriksmonterad patron passar, o samma där. Ingen skillnad på hastighet. Palmegruppen visste om vad Östling hade hemma, exakt tre likadana fabriksmonterad patroner som träffade Palme, men han avskrevs. Bj**k säger att man kan se skillnad på om en kula avfyrats från en 357 eller en 38. Striptease skickade tre kulor till dåvarande foi, utanför Sthlm. O de såg ingen skillnad på de kulorna, utan sa att alla tre avlossats från en 357, vilket inte stämde, en från en 357, två från en 38. Så man kan inte med säkerhet säga att det var en 357 som är mordvapnet, men Bj**k säger att det var en 357. Jag tror de Jan ha använt en 38, med 357 patroner för at vilseleda sina kollegor. O Bj**ks roll, ja han backar upp sina vänner. Som han varit med i samma förening som, de han liknande kunskaper om vapen. Men han säger att saker inte går att göra fast det går. Tror han döljer massa saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s