Hjälp pastor Manning

Ordboken Urban Dictionary har tagit upp termen ”long-legged mack daddy” men utan referens till dess skapare pastor James David Manning.

Pastor Manning vädjar nu till alla i sin Manning-rapport på http://www.youtube.com/watch?v=sesUXF2O-54&feature=youtu.be att skriva till Urban Dictionary på adressen legal@urbandictionary.com och kräva att uppslagsverket tar med ett omnämnande av termens skapare, pastor James David Manning själv, i sin artikel om ”long-legged mack daddy”. Jag har tillmötesgått pastor Mannings vädjan och skrivit till Urban Dictionary och ber nu alla läsare av denna artikel att göra detsamma. En så användbar terms upphovsman måste få sitt rättmätiga erkännande.

Uppdatering 2012-11-17: Eftersom jag efter artikelns författande fick reda på att Urban Dictionary är en ordbok där användarna själva kan få bidra med artiklar har jag nu skrivit och fått godkänd en artikel under ”long-legged mack daddy” som innehåller ett erkännande av James David Manning som upphovsman till begreppet i fråga. Det är därför inte så påkallat att skriva till Urban Dictionary och klaga; besök istället gärna min artikel och ge den din röst så att den rankas högst av artiklarna som förklarar det aktuella begreppet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s