Jättebra video av pastor Manning

Pastor James David Manning i Atlah World Missionary Church, New York, har publicerat en YouTube-video om David Lansfords seger i borgmästarvalet i Clovis, New Mexico. Lansford vann trots smutskastningskampanj mot honom i dyngskallemedia.

Pastor Mannings vän David Lansford är ånyo borgmästare i Clovis, New Mexico. Detta är anmärkningsvärt därför att Lansford mycket tydligt och öppet deklarerar att Barack Obama är olaglig som USA:s president, en kunskap som högre officiella amerikanska tjänstemän normalt inte tillåts uttrycka. Lansford deltog till och med som juryordförande i den av pastor Manning anordnade rättegången mot Obama, CIA och Columbia-universitetet som hölls i maj 2010 i Atlah World Missionary Church, och där fällde Obama på alla 17 åtalspunkter.

Jag har tidigare kritiserat pastor James David Manning för hans svajiga besked i frågan om huvudanledningen till Barack Obamas olaglighet som USA:s president. Jag har även varit i kontakt med Michael Master som tydligen varit en av dem som påverkat Manning och fått honom att framföra helt oegentliga resonemang kring Obamas olaglighet. Nu lägger dock Manning i denna video på YouTube allt detta till rätta vilket naturligtvis är väldigt bra. Manning talar i videon även om sin tragiska tid som ung kriminell innan han blev frälst.

Det är inspirerande och hoppfullt att Obamas enorma korruptionsmaskineri inte lyckades omintetgöra Lansfords seger i borgmästarvalet. Denna video skulle vara obligatoriskt material i all undervisning i samhällskunskap i alla skolor världen över.

Här är videoadressen: http://www.youtube.com/watch?v=V3pxbBcrypI

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s