Obama är svårt trängd

USA:s så kallade president, Barack Hussein Obama, är svårt trängd av advokat Orly Taitz i hennes minst sagt  idoga försök att låta landets lagar även gälla den som uppehåller sig i Vita huset.

Advokat Orly Taitz har lyckats få en domstol i delstaten Georgia att kalla Barack Obama till domstolsförhör med anledning av huruvida han är laglig som USA:s president och hans valbarhet i årets presidentval. Obama, som absolut inte vill dyka upp i sådana sammanhang, har genom sin advokat Michael Jablonski försökt avstyra det hela men utan att vinna gehör. Om Taitz uppgifter stämmer ska det hållas domstolsförhör idag med Barack Obama närvarande.

Många åtal har väckts mot Obama för hans olaglighet som USA:s president, men med hjälp av det korrumperade domstolsväsendet i USA har alla försök att få till en ordentlig rättegång hittills misslyckats. Nu tycks läget vara annorlunda. Obama är så hårt trängd att internetsäkerhetsföretaget Yandex — förmodligen på uppdrag av Obama och hans beskyddare — utfärdat en säkerhetsvarning för Taitz hemsida http://www.orlytaitzesq.com, för att smutskasta Taitz och att skrämma iväg läsare av hennes hemsida.

Uppdatering 2012-02-03

Som alla intresserade och kunniga säkert redan har tagit reda på var det tre åtal mot Barack Obama som efter varann samma dag gick upp till förhandling den 26 januari i domstolen i Atlanta, Georgia. Det första leddes av advokat Van Irion, det andra av advokat Mark Hatfield, och det tredje av advokat Orly Taitz. Den åtalade Barack Obama och hans advokat Michael Jablonski dök aldrig upp till förhandlingen vilket var en tydlig markering att Obama vet att åtalet är högst befogat och att en fällande dom juridiskt sett är oundviklig. Domare Michael Malihi skulle ha kungjort domen den 1 februari, men något tycks fördröja beslutsmeddelandet. Ska vi gissa att det politiska etablissemanget i Washington DC har hört av sig till domare Malihi, kanske till och med gjort ett besök och visat Zapruder-filmen?

Angående Yandex-varningen för Orly Taitz hemsida verkar den vara befogad eftersom det förefaller som att hemsidan är hackad och skadlig kod planterad.

Uppdatering 2012-02-11

Bara timmar efter ovanstående uppdatering kom domare Michael Malihis korrupta beslut att anse Obama som en naturligt infödd medborgare samt bortse från all bevisning som lades fram i rättegången beträffande alla andra brottsanklagelser. Makteliten, det tidigare omnämnda politiska etablissemanget i Washington, hade visst haft ett allvarligt samtal med domaren och tittat på Zapruder-filmen tillsammans med honom; sedan var saken klar.

Efter kontakt med Orly Taitz och efter att ha granskat hennes hemsida verkar det som att Yandex-varningen är planterad och inte någon fulkod på Orlys hemsida.

Annonser

2 thoughts on “Obama är svårt trängd

    • Tack, Stig. TV-inslaget du länkade till var anmärkningsvärt korrekt för att komma från FOX; ändå är det märkligt hur oengagerat och slätstruket denna megaskandalnyhet förmedlas. Den högst rankade kommentaren till inslaget gör en träffande analys.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s