Nomineringsvalet i Iowa

Konstitutionalisten Jim Condit är övertygad om att makteliten kommer att försöka fuska bort stödet för republikanen Ron Paul.

I det nära förestående republikanska nomineringsvalet i Iowa, USA, kommer det republikanska etablissemanget att försöka manipulera rösträkningen så att stödet för den populäre kandidaten Ron Paul kommer att bli lägre än det egentligen är; detta enligt konstitutionalisten Jim Condit som tidigare bevittnat omfattande valfusk mot både andra kandidater från olika partier och sig själv.

Jim Condit, född 1953, har bevakat många amerikanska val sedan 1979, och kan vittna om omfattande valfusk, som dessutom har tilltagit i takt med att röstningen datoriserats och rösträkningskontrollen därigenom gjorts betydligt svårare. Nu uppmanar Condit de som röstar på Ron Paul att själva bilda frivilliggrupper för att kontrollera valresultatet i Iowa vilket är ett av de säkrare valen i USA eftersom de allra flesta röster där avläggs med valsedlar.

Dyngskallemedia kommer förmodligen inte att nämna någonting om Condits farhågor och uppmaningar eller om eventuella frivilliggruppers arbete att kontrollera rösträkningen. Att det ens skulle kunna förekomma omfattande valfusk i USA är tabu, precis som det är att genomlysa frågan om Barack Obamas laglighet som landets president.

Annonser

4 thoughts on “Nomineringsvalet i Iowa

  1. Inget förvånar mig längre, nästan! Klart är dock att det förekommer enormt mycket valfusk i USA, se bara på hur Bush Junior kom till makten, eller immigranten Barry Soetoro, bara för att nämna de två senaste valen!

    Inte heller kommer vi, som du så riktigt påpekar, att få se eller läsa nåt om detta via PK-media, de lyder ju också under elitpiskan och journalister är ett i det närmaste utdött släkte numera!

    Allt detta är synd och skam eftersom Ron Paul, trots hög ålder, är den som är mest och bäst lämpad att styra detta korrumperade och krigshetsande land som påstås heta United!?!?!
    Yeah sure att dom är enade!

  2. Det finns de som med anledning av svenskt valfusk bl a i förra valet vill datorisera i Sverige. Det måste vi förhindra. Det valsystem vi har med valsedlar är trots allt det säkraste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s