Pastor Manning: Obama var aldrig student vid Columbia-universitetet

Pastor James David Manning i Harlem, New York höll den 14-19 maj 2010 i sin kyrka Atlah World Missionary Church en rättegång mot Barack Hussein Obama och Columbia-universitetet angående Obamas påstådda studietid vid nämnda universitet.

Pastor Manning beskriver Barack Hussein Obama som en av de största bedragarna världen skådat. I likhet med många av de stora världspolitiska bedragarna är hans personhistoria fylld av oklara omständigheter och lögner. Obama hävdar att han föddes på Hawaii samtidigt som en av hans första åtgärder som president var att spärra åtkomst av det eventuella detaljerade födelsebevis som kan avgöra saken, och de trovärdigaste källorna i övrigt pekar på att han föddes i Kenya. Att han dessutom inte uppfyller kravet om att vara en naturligt infödd medborgare samtidigt som Högsta domstolen undviker denna fråga förvärrar omständigheterna högst avsevärt. Se detta klipp från C-SPAN där en av Högsta domstolens domare, Clarence Thomas, säger att Högsta domstolen undviker frågan. http://www.youtube.com/watch?v=O7qEH-tKoXA&feature=player_embedded

Åren 1980 till och med 1983 påstår Obama att han studerade politisk vetenskap vid Columbia-universitetet i New York. Problemet med detta är att ingen annan student från den tiden minns att de sett honom deltaga i undervisningen. Ej heller finns någon lärare som har kunnat intyga att Obama verkligen var student vid Columbia under dessa år. Detta förhållande har föranlett pastor James David Manning att undersöka vad Obama egentligen gjorde under sin så kallade studietid vid Columbia-universitetet.

Enligt Mannings omfattande undersökningar var Obamas påstådda studier vid Columbia dels ett sätt att köpa en examen från ett mindre nogräknat universitet som kunde hjälpa honom till en plats på den välrenommerade juridikutbildningen vid Harvard-universitetet i Cambridge, samt dels att fungera som täckmantel för Obamas medverkan i en CIA-operation i Afghanistan till vilken Obama hade rekryterats för sin muslimska bakgrund. I Afghanistan arbetade, enligt Manning, Obama med kontakterna och vapenleveranserna mellan CIA och Mujahedin-styrkorna som bekämpade de sovjetiska invasionstrupperna. Det muslimskt rättrogna Mujahedin kom sedan att utgöra grunden för talibanrörelsen och därför är Obama, enligt Manning, medskyldig till att skapa det krig mellan ”terrorn” och USA som G W Bush förklarade.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s